ViSoft VR – de nieuwe Virtual Reality applicatie is uit

De ViSoft VR applicatie voor de smartphone & tablet biedt een virtuele koperservaring met wow effect!
Ontdek de diversiteit aan projecten, die dynamisch worden ingeladen vanuit de ViSoft360-Cloud. Begin met het gebruiken van ViSoft VR om je eigen persoonlijke showroom met meerdere virtuele ruimtes te creëren.

VR brilletje

 

In ViSoft Premium kan je je eigen Virtual Reality-Panorama in één klik creëren, met behulp van de ViSoft Live Module. Laad het panorama op je eigen smartphone, in de map “Android/data/com.visoft.visoftvr/files/Panoramas”. Een project moet „default.vipr“ genoemd worden – dit project wordt de standaard beginruimte in de app. De projecten die standaard aanwezig zijn in de app worden dynamisch geladen van de ViSoft360-Cloud. Wanneer je deze niet wilt zien/laden, dien je je telefoon in vliegmodus te zetten. Je smartphone wordt als display gebruikt en gelinkt met een VR Bril. Wij raden de tweede generatie van de Crestop VR Box aan.

Wij raden aan om ViSoft Photo Tuning te gebruiken voor het creëren van je eigen VR-Panoramas. Met behulp van de ViSoft Photo Tuning-Technologie kunnen jij en je klanten de 360°-view in fotorealistische kwaliteit bewonderen. Met de ViSoft Premium Update 2016 kunnen jouw eigen VR-panoramas tevens in de ViSoft360-app worden geladen.

googleplayappstore

 

VR Logo

Top