ViSoft Phototuning – Renderen op zijn best

Emotie is een belangrijke factor in het beslissingsproces van uw klanten. Met de ontwerpservice van ViSoft Phototuning kunt u uw ontwerpen een realistische sfeer en emotie meegeven. Warm zonlicht, realistische reflecties en schaduwen visualiseren ruimtes waar uw klanten altijd al van gedroomd hebben.

Met ViSoft Phototuning beschikt u over een eenvoudig te bedienen rendersoftware. De meest innovatieve Render-engine V-Ray is geïntegreerd. Deze berekent onder andere automatisch de juiste belichting en witbalans, zodat u zonder moeite een prettig belichte ruimte met diepe kleuren gerenderd krijgt.  

Voor een uitgebreide gallerij kunt u het online portal ViSoft 360 bekijken. Onderstaande afbeelding toont links de foto van de gerenoveerde badkamer, rechts het ViSoft ontwerp. Zoek de verschillen!

 

 

Panorama presentaties

Het is mogelijk om met behulp van KRPano software om te bladeren of lopen door meerdere panorama's. Wandel bijvoorbeeld door het 'Barcelona' appartement.

Zo eenvoudig is het

Maak topkwaliteit renders met één klik en leg de beste weergave van het project vast in afbeeldingen of panorama's. De panoramas voor de tablet en 3D-panoramas voor de smartphone worden tevens berekend met behulp van de Photo Tuning module.

  1. Bepaal een perspectief of selecteer een van de perspectieven die ViSoft heeft berekend in 3D zicht.

2. Bepaal het kwaliteitslevel en daarbij de benodigde rendertijd. Wanneer je op hoge kwaliteit wil renderen, is het handig om eerst een 'proefrender' op lagere kwaliteit te maken om te controleren of de belichting is ingesteld zoals jij dat voor ogen hebt.

3. Start het renderproces.

Top