ViSoft Phototuning – Renderen op zijn best

Emotie is een belangrijke factor in het beslissingsproces van uw klanten. Met de ontwerpservice van ViSoft Phototuning kunt u uw ontwerpen een realistische sfeer en emotie meegeven. Warm zonlicht, realistische reflecties en schaduwen visualiseren ruimtes waar uw klanten altijd al van gedroomd hebben.

Met ViSoft Phototuning beschikt u over een eenvoudig te bedienen rendersoftware. De meest innovatieve Render-engine V-Ray is geïntegreerd. Deze berekent onder andere automatisch de juiste belichting en witbalans, zodat u zonder moeite een prettig belichte ruimte met diepe kleuren kan renderen.  

Bekijk de phototuning gallerij of bezoek het online portal ViSoft 360 om voorbeelden van ViSoft gebruikers te bekijken. Onderstaande afbeelding toont links de foto van de gerenoveerde badkamer, rechts een ViSoft Phototuning visualisatie. Zoek de verschillen!

Zo eenvoudig is het

Maak topkwaliteit renders met één klik en leg de beste weergave van het project vast in afbeeldingen of panorama's. De panorama's voor de tablet en 3D-panorama's voor de smartphone worden tevens berekend met behulp van de Photo Tuning module.

1. Maak een eigen perspectief of selecteer een van de perspectieven die ViSoft automatisch maakt.

2. Bepaal het kwaliteitslevel en daarbij de benodigde rendertijd. Wanneer je op hoge kwaliteit wil renderen, is het handig om eerst een 'proefrender' op lagere kwaliteit te maken om te controleren of de belichting is ingesteld zoals jij dat voor ogen hebt.

3. Start het renderproces.

Panorama presentaties

Uw met ViSoft gemaakte panorama's kun je delen op het ViSoft360 platform, op uw website en social media als facebook.
Met de KRPano zijn nog meer presentaties mogelijk. Bouw een bibliotheek of apartement om door heen te wandelen. Of maak een configurator voorbeeld zoals hieronder.
Hier kunt u meer voorbeelden bekijken.

Top