Demo Premium

Ervaar zelf de eenvoud van ViSoft Premium

Ervaar zelf hoe eenvoudig het is om in ViSoft Premium een ruimte te ontwerpen. Bekijk onderstaande demonstratie waar binnen 5 minuten een basis badkamer wordt opgezet. Of gebruik de knop hiernaast om Premium vrijblijvend en gratis voor 30 dagen te testen.

De software is stapgewijs opgezet: begin met het tekenen van de ruimte, plaats dan de tegels en het sanitair. In menu Zicht creëer je sfeerbeelden en andere media. In het menu Uitgave vind je de plattegronden en stuklijsten van je project.

Voor meer demonstraties en tutorials bezoek je ons YouTube kanaal.

Ruimte

In het menu Ruimte zet je de buiten(muren)- en binnenwanden op, plaats je ramen en deuren en creëer je schuine daken met dakkapellen.

Muren

Op basis van een reeds beschikbare vormen kun je snel een ruimte maken in ViSoft Premium. Kies de rechthoekige of vijfhoekige kamer, een L-, T- of S-ruimte, of een ruimte met ronde muren. Ook zijn er standaard ruimtes met een schuin dak beschikbaar.

Ruimtes die niet in Ruimte snel staan, kun je eenvoudig en snel handmatig tekenen.

Ruimte-gif

Wanden

In Visoft Premium zijn diverse soorten wanden beschikbaar om mee te ontwerpen. De standaard afmetingen kun je instellen in het menu Bestand | Instellingen. Je kunt objecten naar wanden omzetten en andersom. Ook is het mogelijk om met wanden hele verdiepingen met meerdere kamers uit te tekenen.

Deuren en ramen

Zowel in muren en wanden kun je diverse soorten deuren, ramen, nissen en openingen plaatsen. Dit is mogelijk in rechthoekige of andere vrije vormen.

Materiaal en kleur kunt u selecteren uit de textuurbibliotheek. Uiteraard kun je eigen texturen toevoegen. De ramen en deuren zijn te gemakkelijk te bewerken qua constructie en maten.

complex-1024x756
Daken en dakkapel

Met de dak functie van ViSoft Premium zijn de meest voorkomende dak situaties te visualiseren. De inbouwhoogte, hoek, dieptes en neigingshoeken zijn geheel aan te passen. Ook is het mogelijk om complexere daken te tekenen met extra blokken of vrije wanden. Zo teken je zelf bijvoorbeeld gemakkelijk een mansarde dak.

Tegels

Een badkamer zonder tegels is ondenkbaar. In ViSoft Premium kunnen tegels op allerlei manieren gezet worden: handmatig of snel; met behulp van de wandbord- of vloerbordassistent. Alle oppervlakten zijn te betegelen (muren, wanden en objecten) en in materiaal aan te passen. In de software zijn meer dan 450 wereldwijde tegelmerken beschikbaar om je badkamer, keuken of huiskamer mee te ontwerpen.

Het Menu Tegel is opgedeeld in:

 • Snel: Met behulp van vooraf bepaalde tegelsets in de wandbordassistent kan er snel een ruimte betegeld worden
 • Gebied: Binnen de standaard aanwezige te betegelen muren, wanden en vloer, kan ViSoft ook gebieden onderscheiden.
 • Zetten: Zet handmatig tegels en decortegels. Ook is het hier mogelijk een parketvloer te plaatsen en materialen aan te passen.
 • Strippen: het zetten van strippen op muren en wanden.
 • Kanten: Hier kunnen uitwendige hoeken afgewerkt worden met profielen of overlap.

De tegels zijn opgenomen in een uitgebreide bibliotheek. In de tegelbrowser (sneltoets CTRL + B) kunt u snel tegels selecteren die u in de ruimte wilt gaan presenteren. Op te zoeken via bestelnummer, maat en kleur.

Sanitair

De software ViSoft Premium is uitermate geschikt om badkamers mee te ontwerpen, visualiseren en presenteren. In het menu Sanitair kunt u alle artikelen aanpassen, zowel op maat, kleur en textuur. Veel gebruikte artikelen kunt u opslaan in favorieten of onder uw ‘eigen’ merk. In de software zijn meer dan 100 wereldwijde sanitairmerken beschikbaar om je badkamer, keuken of huiskamer mee te ontwerpen.

In het menu Sanitair bevinden zich o.a. de volgende functies en voorwerpen:

 • Sanitairbibliotheek: keuze uit vele sanitairmerken en eigen objecten
 • Sanitair plaatsen en aanpassen
 • Meubels en objecten: het is mogelijk zelf objecten toe te voegen aan de bibliotheek, bijvoorbeeld van 3Dwarehouse’s Sketchup
 • Snel Layout: in het sanitair snelmenu ontwerpt ViSoft voor u diverse indelingen
 • Magic board: 2D afbeeldingen tonen als 3D objecten

Zicht

In het menu Zicht worden de camerastandpunten en lichtpunten in de ruimte bepaald. Tevens kunnen de materialen en texturen van objecten worden ingesteld. Er kunnen foto's en video's gemaakt worden. Alle visualiseringseffecten zijn hier in te stellen, zoals schaduw en spiegeling.

 • Camera: bediening van de camerastandpunten en eigenschappen van de camera
 • Licht: instellingen van zonlicht en binnenverlichting (spot en puntlicht) worden hier aangepast
 • Materiaal: Texturen en kleuren van objecten worden hier ingesteld
 • Uitgebreid: bedieningen van de 3D-instellingen, phototuning, visualiseringseffecten en foto's & videos

uitgave

In het menu Uitgave worden plattegronden, stuklijsten en afbeeldingen gecreëerd. De ViSoft software berekent automatisch het tegelhergebruik inclusief snijplan. U kunt eenvoudig de vormgeving, en eigen doorsnedes en pagina's toevoegen.

Klaar om de ViSoft Software te testen?

Gratis maand evaluatie periode

Top