ViPlan

De online planner voor tegels en sanitair

ViSoft ViPlan is een veelzijdige ontwerptool voor de website, browser en tabletapplicatie (iOS/Android).
Direct beschikbaarvoor uw klanten, nodigt het hen uit om op eenvoudige wijze eigen ideeën uit te proberen. Ook maakt de klant alvast kennis met de producten uit uw showroom, wanneer u ervoor kiest uw specifieke assortiment in ViPlan te integreren. Zo is het mogelijk om de online planner in uw eigen website op te nemen om op deze wijze leads te generen. 

eenvoudig in gebruik

ViSoft ViPlan is een eenvoudig te bedienen applicatie, speciaal ontwikkeld voor uw klanten. Je begint met het opzetten van de muren, ramen en deuren. Dan kunnen de tegels en sanitair geplaatst worden. Alle ontwerpfases kunnen intiutief worden doorlopen, dankzij de helder gestructureerde interface. 

Screenshot_1
Voor de klant: snelle assistentie voor beslissingen

Klanten kunnen verschillende ontwerpen en concepten uitproberen in standaard ruimtes. Op spelenderwijze leren ze uw producten kennen en kunnen ze in hun eigen tijd verschillende tegelformaten en kleuren testen.

In de verkoop: efficiënt klantadvies

Met ViSoft ViPlan kunnen de verkoopmedewerkers flexibel reageren op verkoopsituaties, ongeacht of ze een tegel uit de showroom willen visualiseren of complete badkamerconcepten. De resultaten geven uw klant duidelijkheid. De projecten kunnen verder worden ontworpen in ViSoft Premium of rechtstreeks met de klant gedeeld.

Als een terminal applicatie

Gebruik een terminal in de showroom of op het internet, om uw klanten de mogelijkheid te bieden hun eigen badkamer te plannen en offerte op te stellen, op basis van hun eigen badkamerontwerp.

 

Voor groothandelaars: hulpmiddel in handel

Als groothandel kunt u uw professionele klanten de mogelijkheid bieden om projecten op uw website te plannen en rechtstreeks naar de toegepaste artikelen te vragen. Zodra u de bestelling ontvangt, kunnen uw consultants de materialen gemakkelijk voor de klant klaarmaken.

Mogelijke toepassingen 
  • Online planner op de website
  • Permanent geïnstalleerde touchpad in de showroom
  • Adviseurs kunnen de app op de tablet gebruiken
  • Downloadbare app voor de klant

De benodigde specificaties om de software te gebruiken lees je hier.


visoft 360 tom aqua
Plusfactoren voor de tegel-expert:
  • Tegel afmeting en kleur kan worden ingegeven en gepresenteerd.
  • Verdere ontwerp mogelijkheden als startpunt e.d. kan worden besproken.
Plusfactoren voor de sanitair expert:
  • Met standaard objecten kan een eerste ontwerp worden gemaakt.
  • Keuze uit vierkante of ronde wastafels, toiletten en kranen of eventueel uw eigen geïntegreerde objecten.
Top