ViSoft Nieuws

Lees hier over de nieuwste software ontwikkelingen in ViSoft en andere up-to-dates en nieuwtjes.

NATUURSTEEN TOTAAL: AL PRATEND EEN OVERTUIGENDE SCHETS MAKEN

Een jaar of drie geleden besloot Natuursteen Totaal een professionele afdeling Badkamers voor het midden- en hogere segment op te zetten.
ViSoft werd een belangrijk hulpmiddel. Rogier: “Bij vorige werkgevers had ik met verschillende tekenprogramma’s leren werken, ook met ViSoft. Daar wilde ik mee blijven werken. ViSoft heeft mijn voorkeur om twee belangrijke redenen: een rijker gevulde bibliotheek en meer mogelijkheden om een goede tekening te maken.”

>> Verder lezen

kopen zonder kijken

Sanisale mocht badkamers realiseren voor het populaire televisieprogramma Kopen zonder kijken. Interieurarchitecte Roos is erg enthousiast over het ViSoft360 panorama ontwerp.

>> Verder lezen 

 

INTERVIEW SUIKER DEN HAAG IN TEGELTOTAAL

In de ruim opgezette showroom wordt het ontwerp van de badkamer volledig uitgewerkt met het ViSoft badkamer-tekenprogramma. Met de klanten volgt een rondje showroom en kan het ontwerp vrij snel gerealiseerd worden. “ViSoft is een topprogramma. Ze hebben ook heel veel merken in hun bestand. In een mum van tijd ziet de klant precies wat hij wil.”

>> Verder lezen

DE BADERIE BADKAMERS ZIJN IN VISOFT ONTWIKKELD

“Tonen is verkopen”, aldus Paula Voesten, product- en leveranciers coördinator bij IGM. “Hoe groot je showroom ook is, je kunt niet alles laten zien. Maar omdat veel fabrikanten met hun producten in ViSoft aanwezig zijn, is het programma een mooie verlenging van de showroom.” Voesten vertelt in de Galvano Update hoe ViSoft wordt ingezet in de Baderie formule. 

>> Verder lezen 

 

KLANTERVARING SCHEFFERS BADKAMERS

Scheffers Badkamers uit Zelhem stapte afgelopen december over naar ViSoft. “Het grote winstpunt, is dat mensen door ViSoft een heel realistisch beeld krijgen van hun nieuwe badkamer. Als ik nu een schets presenteer, hoef ik niet meer te zeggen dat het ‘ongeveer zo’ wordt. Klanten worden daar enthousiast van.” 

>> Verder lezen

Hoefnagel: ViSoft is onderdeel van de beleving

Een groot voordeel is dat je vrijwel meteen aan de slag kunt met ViSoft. De verkoper deed het me een keer voor en daarna ben ik gaan tekenen. Zo heeft sindsdien iedereen het geleerd die er bij Hoefnagel mee werkt. En als ik eens ergens niet uitkom, is een telefoontje genoeg. Zo praktisch en eenvoudig heb ik het graag.”

>> Verder lezen 

VISOFT MET LIVING WALL WAS EERSTE INVESTERING

Kort nadat Gerard Thijs de badkamerspeciaalzaak in Culemborg overnam, besloot hij met ViSoft te gaan werken. “Ik kom uit de standbouw en weet als geen ander hoe belangrijk een goede presentatie is. Dus heb ik een afspraak gemaakt voor een demonstratie. De software stond me aan, maar ik was vooral onder de indruk van de Living Wall.

>> Verder lezen

COMPLETE ALTERNA COLLECTIE NU LIVE IN VISOFT

Met trots presenteers Galvano haar exclusieve merk Alterna in het 3D-Visualisatieprogramma ViSoft. De complete Alterna collectie is vanaf mei 2020 te vinden in de 3D bibliotheek. Van het meubelprogramma Liam en Max tot aan de gekleurde kranen van Be Pure; alle artikelen zijn in ViSoft samen te stellen tot een ideale badkamer. 

>> Verder lezen 

 

iNTERVIEW INTEGRATIE vRAY IN vISOFT

Viktor Pavlovych is de drijvende kracht achter de ontwikkeling van ViSoft Phototuning. Sinds 2010 is hij verantwoordelijk voor de integratie, onderhoud en verdere ontwikkeling van de ViSoft rendermodules. Met veel energie en vasthoudendheid heeft hij het voor elkaar gekregen iets buitengewoon ingewikkeld, eenvoudig en moeiteloos te laten lijken. De gebruiker heeft zo toegang tot de fascinerende wereld van fotorealisme. Lees hier het volledige interview met Viktor over de integratie van de V-Ray Renderengine in ViSoft.

>> Verder lezen

INTRODUCTIE vISOFT PRODUCTFAMILIE IN DE BOVATIN

Een handig en leuk interview met Aad Hillenaar waarin aandacht is voor alle ViSoft producten, van ViSmart tot aan Phototuning.
Wist u bijvoorbeeld dat de ViSmart app wordt gebruikt in de vmbo-keuzemodule tegelzetten in de opleiding Bouwen, Wonen en Interieur?

>> Verder lezen 

 

Top