Opgericht in de industrie & internationaal werkzaam

Sinds 1995 is ViSoft de specialist in het ontwikkelen van visualisatie software voor de tegel- en sanitairbranche. ViSoft is er voor alle soorten bedrijven: van kleine familie bedrijven tot fabrikanten en showrooms. Wij werken samen met meer dan 500 fabrikanten en hebben ViSoft-gebruikers in meer dan 72 landen. ViSoft is beschikbaar in 20 talen.

Innovatief & trendsetting

Ons 24 koppig ontwikkel- en data-integratieteam is de drijvende kracht achter onze producten en uitgebreide updates. Onze updates bevatten altijd meerdere nieuwe functionaliteiten en diverse verbeteringen. Ter illustratie: de afgelopen 5 updates bedroegen 200 nieuwe aanpassingen. Naast deze baanbrekende en uitgebreide ontwikkelingen die uniek zijn in de tegel- en sanitairbranche, biedt ViSoft een support contract waarin integratie en hotline service de centrale componenten zijn. Neem gerust contact op als u meer wilt vernemen van de laatste ontwikkelingen.

International ViSoft Team Uitje in Scheveningen

Service & resultaatgericht

U wilt op korte termijn sanitair of tegels integreren? Daarbij wilt u technische ondersteuning en resultaatgerichter werken? U wilt niet alleen het product maar ook de service? Dan zijn wij de partner die u zoekt!


  • Oprichting van ViSoft in 1995
  • Meer dan 20 jaar de specialist van visualisatie software in de tegel- en sanitairbranche
  • Continue ontwikkeling en data-integratie voor vernieuwing en verbetering
  • Resultaatgerichte en persoonlijke ondersteuning
Top