ViSoft Premium

De kunst te fascineren

Wij beschouwen ViSoft Premium meer als een assistent bij de verkoop dan als een specifiek ontwerpprogramma. Het biedt u alle noodzakelijke tools voor een goed advies aan uw klant. Niet alleen in visualisatie, maar ook in calculatie.

Uw klant neemt actief deel in het ontwerpproces. Zijn besluiten worden gemakkelijk gerealiseerd in Visoft: ontwerpen kunnen snel en gevarieerd worden gepresenteerd. De hoge 3D kwaliteit zorgt voor een realistisch en compleet beeld van de nieuwe ruimte. Een unieke koopervaring voor uw klant!

   Geen voorkennis nodig

Vanaf eerste gebruik werkt u gemakkelijk en intuïtief in Premium, dankzij de gebruiksvriendelijke interface en heldere menustructuur. Rondvraag leert dat de meeste klanten zich na 10 projecten compleet vertrouwd voelen met ViSoft. Geen ICT of CAD voorkennis nodig.

 

Ontwerp assistenten

Slimme functies besparen veel tijd en moeite tijdens het ontwerpen. Zo kunt u gebruik maken van wandbord-assistenten die automatisch vele betegeling mogelijkheden bedenkt.

 

  Compleet

Bevat de grootste en actuele tegel- en sanitairdatabase. Ook zijn alle mogelijke 3D-objecten of tegels in uw eigen bibliotheek in te lezen.

 

  Support waar nodig

Onze helpdesk staat voor u klaar. Daarnaast kunt u onze uitgebreide kennisbank raadplegen. Een privé training op locatie maakt van u de echte ViSoft Premium expert. Begin vast met oefenen en vraag een demo versie aan.

 

  Efficiënt

Zelf calculeren is niet meer nodig. ViSoft berekent automatisch de meest optimale betegeling in de ruimte. Complete gemaatvoerde plattegronden, stuklijsten, legplannen worden voor u berekend. Zelfs van tegels wordt berekend hoe ze het beste kunnen worden hergebruikt, inclusief snijplan.

 

  Creatief en emotioneel

Laat je creativiteit op de vrije loop en inspireer je klanten. De hoge 3D kwaliteit en verschillende presentatiemogelijkheden creëren een complete en realistische indruk van de nieuwe badkamer.

Klaar om ViSoft Premium te testen?

Gratis maand evaluatie periode 


Visoft Premium

  • Eenvoudig en snel - gemaakt voor klantenadvies
  • Ongeëvenaarde grafische kwaliteit
  • Assistenten versnellen het ontwerpproces
  • Snel ontwerpen en variaties presenteren
  • 's Werelds grootste tegeldatabase en maandelijks worden er 3000 tot 5000 tegels toegevoegd
Top