ViSoft Premium

De kunst te fascineren

Wij beschouwen ViSoft Premium meer als een assistent bij de verkoop dan als een specifiek ontwerpprogramma. Het biedt u alle noodzakelijke hulpmiddelen tijdens het adviseren. Niet alleen in visualisatie maar ook in calculatie.

Uw klant neemt actief deel in het ontwerpproces. Zijn besluitvorming wordt gemakkelijk gerealiseerd in Visoft doordat de ontwerpen snel en gevarieerd kunnen worden gepresenteerd. De koper wordt verleid tot aanschaf, mede door de hoge kwaliteit van visualisatie: de nieuwe ruimte ontdekken met een 3D bril op of door fotorealistische panorama's op tablets. Een unieke koopervaring!

   Geen voorkennis nodig

Dankzij het ViSoft interface design en heldere menustructuur, vind je gemakkelijk op intuïtief je weg in het programma vanaf het allereerste project.

 

  Makkelijk in gebruik

Intelligente ontwerpassistenten denken met je mee en besparen veel moeite.

 

  Compleet

Bevat wereld's grootste tegel- en sanitairdatabase en alle functies die een professional nodig heeft om te plannen en adviseren.

 

  Snel te leren

Ontwerp met de snelle functies een gehele badkamer in 5 minuten. Test het zelf.

 

  Efficiënt

Plan efficiënte ruimtes, met behulp van assistenten zoals bijvoorbeeld de tegelhergebruik functie: bereken de optimale betegeling in de ruimte.

 

  Creatief en emotioneel

Laat je creativiteit op de vrije loop en inspireer je klanten.

Werk snel en doelgericht

Onze software is op logische en intuïtieve wijze opgezet. De eerste stappen zijn heel eenvoudig. U heeft geen ICT of CAD kennis nodig; de vele assistenten versnellen het ontwerpproces. Vakkundige bediening van ViSoft Premium heeft niettemin wel wat oefening nodig. Rondvraag onder klanten leert ons dat ze na ongeveer 10 projecten zich vertrouwd voelen met de vele functies. Door de inzet van onze software is het succespercentage aanzienlijk gestegen. 100% van onze klanten is tevreden!

Een beknopte Nederlandstalige handleiding voert u stap voor stap door het programma. Dagelijks oefenen en privé training op locatie, maken ook van u een ViSoft Premium expert. U kunt zich dan volledig concentreren op de klant.

De beste 3D realtime graphics

De realtime visualisatie in ViSoft Premium is van ongeëvenaarde grafische kwaliteit. Een directe aansluiting met de VR-bril is mogelijk. Alle ontwerpfases zijn in 3D uitvoerbaar, voor optimaal klantadvies. Bij oudere computers wordt de beeldkwaliteit automatisch aangepast om een bevorderende workflow te behouden.

Snel ontwerpen

Eenvoudige projecten kunnen binnen enkele minuten worden gerealiseerd - door elke gebruiker. Selecteer je favoriete producten en standaard ruimtes en voeg deze simpelweg toe met de drag & drop functie. Sneller kan niet.

Planningsassistenten ontnemen werklast

Badkuipen en wastafels worden automatisch ingebouwd, natuursteenplaten worden gecreëerd met de werkblad-module, strippen worden automatisch gelegd, accessoires kunnen als een set worden geplaatst in de projectruimte.

De snapfunctie biedt handige oriëntatiepunten

Sanitairobjecten 'snappen' automatisch naar de muur, en kunnen gemakkelijk tussen twee exacte punten worden gecentreerd. Ook worden objecten zoals kranen en kraangaten automatisch gekoppeld bij plaatsen. Het tegelstartpunt kan met een klik op de muis worden verschoven.

De grootste tegel-en sanitairdatabase

De database is toegankelijk via de snelbrowser of zoekfilters. De bibliotheek kan makkelijk worden doorzocht op artikelnummer, artikeltype, fabrikant, serie, formaat of kwaliteit.

Database behoeft geen onderhoud

De tegel- en sanitairdatabase wordt dankzij de updatemanager automatisch bijgewerkt. Naar persoonlijke wensen kan de tijd van de update worden vastgelegd, en voorkeuren voor de totale database of gewenste fabrikanten aangegeven.

 

Uitgebreid scala aan texturen en materialen

Natuursteen, parket, vele andere materialen en over 1000 accessoires zijn direct beschikbaar. Ook is het mogelijk om eigen tegels, 3D-modellen en materialen te importeren.

 


Visoft Premium

  • Eenvoudig en snel - gemaakt voor klantenadvies
  • Ongeëvenaarde grafische kwaliteit
  • Assistenten versnellen het ontwerpproces
  • Snel variaties presenteren
  • 's Werelds grootste tegeldatabase en maandelijks worden er 3000 tot 5000 tegels toegevoegd
Top