ViSoft Virtual Reality app

Hoe kunt u ViSoft VR-Panorama’s op uw Smartphone gebruiken?

 

Algemene gebruiksinstructies

In ViSoft Premium kunt u met behulp van de ViSoft Live module van ieder project een Virtual Reality-Panorama maken. Kies in het menu Zicht | Uitgebreid “ViSoft360-Panorama”. Zet vervolgens de optie „Virtual Reality“ aan. Wij raden u aan om gebruik te maken van de Phototuning kwaliteit om zo een fotorealistisch kwaliteit te krijgen.                                                                                                                                   

Meerdere ruimtes presenteren of een individuele project presentatie.

De ViSoft VR App is gericht op verschillende gebruikers behoeften. ViSoft VR zal daarom door worden ontwikkeld met extra functionaliteit. Enerzijds kunt u een digitale multi-room tentoonstelling maken met uw projecten, of een klant uitsluitend zijn persoonlijke project presenteren. Neemt u even de tijd om de mogelijkheden van de app te ontdekken, u kunt dan uw klanten ook snel wegwijs maken in de bediening van de app.

 

googleplayappstore

 

 

 Visoft Virtual Reality screenshot

Gebruik op Android-toestellen
 1.  Zoek op Google Market naar ViSoft en installeer de VR app. Als de app niet getoond wordt dan heeft u geen Android 4.4. besturings systeem wat noodzakelijk is voor de app.
 2. Maak zoals eerder beschreven een VR panorama en maak een verbinding tussen uw pc en telefoon.
 3. Ga in ViSoft naar de Mediabrowser en selecteer de panorama die u naar uw telefoon wilt sturen. Rechtsklik op de panorama en kies opslaan als:
 4. Selecteer op uw telefoon de map”: Android/data/com.visoft.visoftvr/files/Panoramas.
 5. Deze ordner bevat al een panorama met de naam “default.vipr”. Dit project is een soort hoofdmenu project dat direct getoond wordt bij het starten van de app. U kunt het eventueel vervangen door een eigen project wat u opslaat als default.vipr Er moet een project aanwezig zijn met de naam default.vipr anders wordt er alleen een grijze achtergrond getoond.
 6. De projecten die in de standaard default.vipr worden getoond zijn projecten die op Visoft 360 beschikbaar zijn. Als u alleen uw eigen projecten wilt zien dan moet u uw telefoon in de vliegmodus zetten zodat u geen verbinding meer heeft met het internet.

Onderstaande telefoons ondersteunen minimaal Android 4.4 :

 1. Samsung Galaxy S4 of hoger
 2. Sony Xperia Z1 of hoger
 3. LG G 2 of hoger
 4. HTC One M7 of hoger
 5. Huawei 6P of hoger

Download de handleiding in PDF met uitleg voor iPhones.

Top